Loading...

wij verwachten pups tijdens de zomermaanden

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nestje plannen! Onze geliefde viervoeters verwachten binnenkort pups, en we kunnen niet wachten om een bundeltje vreugde in de wereld te verwelkomen.

Met zorgvuldige planning en veel liefde kijken we uit naar de komst van schattige puppy's die harten zullen stelen en vreugde zullen verspreiden waar ze ook gaan. Onze harige familie wordt groter, en we kunnen niet wachten om de kwispelende staarten te zien en het trippelende geluid van kleine pootjes in ons huis te horen.

Blijf op de hoogte voor updates terwijl we aan dit magische avontuur van puppytijd beginnen! We zullen foto's, verhalen en alle hartverwarmende momenten delen wanneer onze kleintjes hun grote entree in de wereld maken.

Intussen, als je geïnteresseerd bent om een van onze kostbare pups in je familie te verwelkomen, voel je vrij om contact met ons op te nemen en je interesse te uiten, wij werken met een wachtlijst, tijdig reserveren is dus belangrijk.

Subscribe now

We will not spam your email.


The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Jens Goessens.
All photos on the website, unless specified otherwise, are taken and designed by Jens Goessens and cannot be used without written permission.
Web/Logo design and maintenance: Jens Goessens
This page took 0.07 seconds to render on 2024-04-24 07:28:12
44.212.99.208, , , United States