Nieuws

BOB Paris Dogshow 2016

De eerste show van 2016 resulteerde in een BESTE VAN HET RAS voor onze Multi Kampioen Kandyno De costalina 'TINO' tijdens de Paris Dogshow.

 

Geplaatst door Kathleen Roosens op Jan 10, 2016


BEST IN GROUP voor King

Vandaag hebben we het showjaar 2015 op een fantastische manier afgesloten! Tijdens de kerstshow te Tienen werd King beste van het ras en beste van de gezelschapshonden!  Keurder van vandaag was Mr Laitimanen (Finland)

Geplaatst door Kathleen Roosens op Dec 27, 2015


Eerste show voor Odrija

Vandaag kreeg onze Milbu Odrija For Daydream Believers 'ODRIJA' haar eerste ervaring op de tentoonstelling en we konden ons niet meer wensen!  Odrija werd beste baby van het ras en werd in de erering geslecteerd bij de laatste 6 voor Best in show Baby!  Heel fier op onze black beauty!

Geplaatst door Kathleen Roosens op Dec 26, 2015


Fame beste teef te Nijmegen

Na enkele maandjes mocht Fame vandaag terug mee naar de show! We hadden haar ingeschreven in de jeugdklasse op de internationale show te Nijmagen (Nederland). We konden ons geen beter resultaat wensen!  Fame won niet enkel de jeugdklasse, maar werd ook nog eens beste teef en won dus niet allen de jeugd cac maar ook de CAC.  Om de CACIB mee naar huis te nemen was Fame nog te jong.  Fame werd vandaag voor de beste van het ras verslaan door onze reu Tino!

Raskeurder van dienst was mevr Runderkamp (NL)

Geplaatst door Kathleen Roosens op Dec 19, 2015


Europese Comeback voor Tino

Na zijn verblijf van exact 1 jaar in Brazillië en USA was Tino vandaag voor de eerste keer terug in de europese ring!  En hij deed zijn comeback in zijn welgekende stijl met een BESTE VAN HET RAS en een GROEPSOVERWINNING op de internationale tentoonstelling van Nijmegen (Nederland).  Keurders van vandaag waren Mevr Runderkamp en Mr Boelaars.

Onze 12 maand oude teefje Daydream Believers Now Remember My Name 'FAME' werd beste teef.

Geplaatst door Kathleen Roosens op Dec 19, 2015


Award of Merit voor Tino

Superdag in Amerika voor Tino! Vandaag kwam onze multi kampioen Kanydono De costalina 'TINO' terug naar ons nadat hij een jaartje bij Team Fabello is geweest in Brazillie en USA.

Ik kreeg zelf de eer hem te showen op de Papillon Club Of America Specialty show te Orlando!   En wat een knap resultaat! De keurder gaf Tino een AWARD OF MERIT!

Graag bedanken wij Ash Oldfield en Milton lopez voor al de zorg en liefde die zij tino gaven. En om hem terug te sturen met een amerikaansze, brazillliaanse, argentijnse, grand argentijnse en uruguay titel ... en de vele franjes ;)

 

Geplaatst door Kathleen Roosens op Dec 11, 2015


King @ AKC/Eukanuba Nationals USA

Fantastische week in Orlando!  Heel fijne ervaring om deel te nemen aan de AKC/Eukanuba Natioanls in USA!   Met een mooie reserve winners op de Space Coast Kennel club show te Orlando

Geplaatst door Kathleen Roosens op Dec 9, 2015


RBIS BABY Kortrijk

De eerste keer in de ring voor kleine Giorgio! WAT EEN START!  Giorgio werd getraind en geshowd door de getalenteerde jonge handler Ine Vanseer! samen haalde ze een schitterend resultaat op de Interantionale hondenshow te Kortrijk.  Giorgio werd beste baby van het ras en werd in de erering Reserve Best in Show minor puppy en dit uit een heel grote groep van babies!  

Wij willen heel graag Ine, Nadien en Jens bedanken voor alles wat ze voor Giorgio hebben gedaan!

Geplaatst door Kathleen Roosens op Nov 15, 2015


eerste keer show voor GIGI

Vandaag mochten Gigi en Giorgio mee naar de show! Enkel Gigi was ingeschren, en wat een natuurtalent, ze showde haar hartje uit haar lijf en werd beste baby van het ras!

Broertje Giorgio heeft nadien wat geoefend in een lege ring.

 

Elvis was ingeschreven in intermediaire klasse en haalde RCAC en RCACIB

Geplaatst door Kathleen Roosens op Oct 25, 2015


BOB voor Elvis

Het was al eventjes dat we Elvis nog geshowd hadden en vandaag deed hij eindelijk terug weer, voor de eerste keer in intermediaire klasse!  En hij kon het niet beter hebben gedaan!  Hij kreeg 1 uitmuntend  en werd beste reu met CACS, hij werd ook beste van het ras en in de erering werd hij geslecteerd bij de 6 mooiste honden van de gezelschapsgroep!  Keurmeesters van vandaag waren Mevr Vermeire (be) en Mr Barenne (FR)

Geplaatst door Kathleen Roosens op Oct 18, 2015